Dodelijk ongeval op N315

Geesteren – Bij een aanrijding op de Hekweg N315 tussen twee personenauto’s is zondagavond laat een 74-jarige man uit de gemeente Berkelland om het leven gekomen. Een vrouw van 72 jaar uit de gemeente Berkelland en een vrouw van 31 jaar uit Ruurlo raakten gewond.

De aanrijding vond even voor middernacht plaats. Een van de voertuigen vloog meteen in brand. Omstanders zagen dit en wisten de bestuurster uit de brandende auto te halen. Helaas kwam de hulp voor de bijrijder te laat. Uit angst dat het vuur zou overslaan op de andere auto, sloegen agenten met behulp van een wapenstok een raampje in van het voertuig van de 31-jarige vrouw en haalden haar uit de auto. Beide vrouwen werden met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet onderzoek naar de toedracht. Onderzoeken naar verkeersongevallen nemen vaak langere tijd in beslag.